Taggad som SciencePoetry http://bit.ly/scipoetry

Kärleken är både vetenskap och poesi i förening

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som SciencePoetry http://bit.ly/scipoetry

Kärleken är både vetenskap och poesi i förening




Jag upplever extremt starkt FLOW (Tema SciencePoetry)

 

Jag upplever extremt starkt FLOW...

Det är som att man är två
En färdas i en farkost ut i universum
och den andra observerar, kontemplerar, mediterar
och formulerar i ord det onämnbara
det hittills oförklarade
men även
det för evigt oförklarliga

Det är en förnimmelse
av Gud och Tid
av Kärlek och Liv
av alltings oförstörbarhet
och samtidiga ständiga sårbarhet

Ett hopp i hoppets tecken
Ett orgasmiskt leende
i en sorgsen miljö
En tår i Tidens flod
som svämmar över vart
sjunde sekel
i vår planets
tideräkning




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-22 20:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vart sjunde sekel i vår planets tideräkning.... undrar hur planeten definierar ett sekel? Som tusen år, tiotusen... hm?
en tår i Tidens flod - vacker, vän eller bitter

en dikt med intressanta komponenter, reson utan hjärta-smärtarim

"en förnimmelse ...
av alltings oförstörbarhet
och samtidiga ständiga sårbarhet"
låter som en varsam hantering av kärleken och livet
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström