Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlöst


Allt du sa
allt du inte sa

någonstans
begravt i hjärtat

ekar ljudlöst

steg du tog
och inte tog




Fri vers av SeXara
Läst 420 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-23 09:20



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt vackert! Jag applåderar!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara