Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den fete fan

Uppvaknande vid solens strand,
inser jag att allt är ett
och inte separerat från mitt jag
Sen skyndar jag mig att äta min ostsmörgås
ta på mig skorna
och gå till jobbet

Döda buddha
den skrattande, fete fan
Han är den exakta avbilden
av din överlägsna tro
på att du kan lämna din svettodör,
din krämpiga kropp och
dina malande mänskliga lustar
som en orm lämnar förra årets
förtorkade skinn

Förresten, tycker du att han ser ut att bry sig ett dugg om dina sutror?
Han har förmodligen
bara druckit för mycket
och är på väg att slockna




Fri vers av Samed
Läst 376 gånger
Publicerad 2011-09-23 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samed