Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord inför denna stora dag (2)..


tusen stjärnor
tusen ögonblick,
lyser i skimrande
färger

havets vågar
hälsar på
och ger mig
en liten påse
med pyttesmå
diamanter

små små diamanter
som önskar mig
ett stort grattis
på min födelsedag




Fri vers av Roula O
Läst 803 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-23 13:23



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Hajar inte vems födelsedag det är.
Din eller någon annans.
Vem bryr sig?
Du är så otroligt annorlunda...
2011-11-04

  Maria T
Så vackert med
små, små diamanter
2011-10-30

  LassO
du får en "puss av mej" (som de skriver i låten) en förförelse nej förlåt, födelsedags puss, GRATTIS!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O