Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvända roller

När jag har gått bort
kommer jag att sakna dig -
ler till sonsonen




Bunden vers av vera gade VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-23 17:16

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tänk om det är sant!
Att saknad dröjer kvar.
Minnet som kontrakt
är kanske allt vi har?
Calle
applåderar sordinerat
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP