Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orma




*


skriver mina ord på din panna
på din rygg och på ditt bröst att bära

 

skriver mina ord på ditt hjärta
på din själ och får din röst att lära mig
att skriva mig vaken

 

 

få mig trygg och få min tröst att nära
få min själ att sära mellan höst och vår



genom kyla
genom hetta genom kropp


genom detta över hela dig
med fingertopp

 

sen sakta långsamt
se ditt skinn

ömsa

 

 

ömsa

 

 

så ska jag skriva dig naken
skriva mig vaken

 

 

skydda mina många mig
vinna dina många dig

i alla teckens töcken

 

 

på alla stenar jag kravlande krupit
bland alla dogmers dystra dimmor

 

månar jag

 

fånar jag mig
lånar jag dig slöjans väsen

för en stund att vila

 

ömsa

 

ömsa

 

 

sen

i alla skinns lämnade skal ska jag stilla läsa svar
i alla stenars slipade form ska jag känna och kvar

där skinnen legat torra knarrande
sida vid sida i vind darrande

 

i alla sår
i alla spår

 

 

läser jag mig

 

det jag skrivit på dig


*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-23 17:54



Bookmark and Share


  Thurizas
Undrar för mig själv om detta är min absoluta personliga favorit. Så grymt stark att jag inte finner ord. När man ömsar är man då inte sårbar?Nej nej nej...Då är man har och nu. behövs det skydd alls, egentligen, när det är jämlikt?

"Skriver mina ord på ditt hjärta"*ryser av välbehag*

tolkningar dessa tolkningar. UNDERBART! <3
2011-09-26

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
...Wow...!...
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri