Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografiet

Minnen.
Dofter.
Enkelheten.
Leva i nuet.
Ny cykel.
Bästa vän.
Vi ses i morgon.
Sommarlov.
Mamma.




Fri vers av eaglemountain
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-23 17:55



Bookmark and Share


    little devil
Bra
2012-11-13

  Linda CH VIP
Igenkännande barndomsnostalgi i få ord som säger så mycket!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

eaglemountain