Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN om F L O W



Varför kommer det där 

optimala skaparflödet 
så sällan

Är det jag själv som blockerar

det, utan att veta om det??

Oh flow kom till mej igen,

spela mina instrument med

ordens ljus och kraft!

Kom till oss alla, låt solen

skina genom oss till befrielse

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-24 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP