Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nerver



något dränker orden som
behöver sägas

och hon gläds över lindringen


det vuxna i ordens betydelse
som gror

och formar det ämnade


 

hon vilar sitt huvud


det verkar som något sunt
men kan vara precis tvärtom

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-10 00:03



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket bra skrivet "det vuxna i ordens betydelse som gror"
Stort!
2011-12-10

  Ronny Berk
begrundansvärd poesi, även de osagda orden kan vara ...
2011-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Ursprunget bestämmer arten.
2011-12-10

  Måna N. Berger
Vissa ord är svåra att säga. De tar kraft, även om de behöver sägas, även osagda kostar de på att gå och bära på.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP