Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då är det för sent

När det sista trädet
är nedhugget
När den sista floden
blivit förgiftad
När den sista
fisken fångats

Då kommer du
att upptäcka
att man inte
kan äta pengar

Creeindiansk profetia




Fri vers av ghost
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-25 06:59



Bookmark and Share


  Anna*
Visst är det så. Visdom från indianhåll!
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost