Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Hjärtat slår skiten ur mig.


Vi låtsas inte veta av varandra längre.

Lättast så, svårast så.


Vi gör monster av varandra.




Fri vers av Sandra J.
Läst 240 gånger
Publicerad 2011-09-25 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra J.
Sandra J.