Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blind.

jag ser inte människor som går förbi mig längre.
de har blivit till en grå, tät massa jag måste ta mig förbi och igenom.

rökmolnen ni andas börjar göra mig illamående.

vad gör man när inget längre är verkligt men är för verkligt att undvika?

somliga skuggor har starkare konturer än andra men inget tycks penetrera mitt periferi.

vad ska jag göra för att se?





Fri vers av Sandra J.
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-25 23:50



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Bra bra!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sandra J.
Sandra J.