Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Crescent är en cykel... (texten är inspirerad av ett samtal i mejlen med poeten Fröjd)


Crescent betyder månskära







Monark är en cykel
cykeln är ett kretslopp
kretsloppet är planeterna kring solen

solen är en himlakropp
en himlakropp är månen
månen är en skära

skäran är ett verktyg
verktyg är människor
människor älskar livet

livet har mening
meningen är ändlig
ändligt är tålamodet

tålamod är en dygd
dygden är en gåta
en gåta är monarken...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 2287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-26 00:31



Bookmark and Share


    Treanetti
Roligt och tänkvärt..... mer av sådant!...*s*
2011-09-27

  mickech
haha fyndigt!!
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP