Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlupna


Tystnad sång



"när Blåklockans bjällra slår,
alver, feér och knytt står,
i andäktig lyss till svunnen klang,
för öron och själar vars framsteg tvang,
oss simpla människors hörsels svek
bortom naturens röst så magnifik
ack, om än en gång få höra Blåklockans musik
i samkväm med alver, feér och knytts sång
innan mans liv in Hades sin hädangång"




Fri vers av Peter Vahlersvik
Läst 386 gånger
Publicerad 2011-09-26 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik