Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägbeskrivning till de brustna hjärtans café

med tunga steg skall du vandra
på Ensamma Avenyn
ta sen av till höger
vid den gråtande statyn

vidare går färden
genom Svikargränd kan du gena om du vill
bland dessa trånga mörka skuggor
om du vill vara vilsen lite till

följ sedan Förtvivlans gata
med fickan full av kärlekssorg
du hittar oss där vi alltid varit
mitt på Alla Tårarnas Torg

stig in genom dörren
här ligger sorgen tjock som rök
nej - du kan inte dränka dina sorger
men du kan alltid göra ett nytt försök




Fri vers av Lajos-Toth
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-26 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth