Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat bultar.

När hjärtat bultar så
tanken inte hörs.
När din famn är det
enda jag längtar
När ögonen leker
hemligheter.
När hjärtat jublar
att du är här!
Då är det lycka.
Ingen annanstans
vill jag vara.
Än just här
just nu
För alltid.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-26 15:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2011-10-01

  Anna*
Nu och här är det som är riktigt viktigt! Applåder
2011-09-27

  Ninananonia VIP
:) Vackert :)
2011-09-26

  Jakob Drakros
Vackert! :)
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP