Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okonverserat


Så dryg, klistrig

ligger som ett lim efter ryggen

släpper inte fast det finns skäl

river av halva skinnet på väg ut

genom dörren


Kantrar halvvägs

genom konversationen

fokuserar på fläcken

tappar mark


Tomma ögon

löften som inte ges

halva resonemang, platt fall, tystnad


Nu stängs dörren

och någon blir kvar

någon går

vi skiljer på oss.




Fri vers av åkeojag
Läst 253 gånger
Publicerad 2011-09-26 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag