Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att räkna till tusen och stanna på fem


Det skedde aldrig på något hotellrum med papperstunna väggar, inga
misshandlade kvinnor på andra sidan gatan och
det var aldrig så roligt att jag var tvungen att skratta, men
någonstans bortom skri, bortom natt så stötte två revben ihop,
som en påminnelse om det finns fler andetag att kväva

Jag tror att jag knäppte mina byxor innan jag gick
.




Fri vers av leopardia
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-26 23:40



Bookmark and Share


  cilax VIP
vilken elegant avmätthet där vemod lurar bakom pappersskärmen
2011-12-16

  Peter Ferm
Jag är inte säker på att jag fattade den, men jag gillade den i alla fall. Verkligen! Det var något i den som talade till mitt innersta. Gud vet vad?
2011-10-01

  himlens hemlighet VIP
ja, man ska inte bli tagen med gylfen öppen... :)
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

leopardia
leopardia