Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fotad igår...:-)


Ännu en liten höstdikt...



Nu färgas naturen
så den blir
till den
vackaste tavlan

röd som kärleken
gul som solens sken
orange som brinnande lågor

ett efter ett
ringlar de sedan ner
på den höstkalla marken -
alla löv som träden
skalar av sig
för att de så småningom
ska få klä sig

i skönaste vintervitt




Fri vers av Junitvillingen
Läst 493 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-27 07:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint färgade ord.
2011-09-27

  Anna*
Höstlik och härlig i sin färggranna skrud. Applåderar
2011-09-27

  Lars Hedlin
VAckert ....
2011-09-27

    ej medlem längre
Ja, du fångar höstens skönhet så fint..var själv ute och plåtade igår. Underbart
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen