Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver kärleksdikter om kärlek som inte finns



Jag saknar en annan saknad.
Jag längtar efter en annan längtan.
Jag väntar på en annan väntan.

Jag har ont men av fel anledning,
och gråter över att gråten
inte orsakas av något namn.

Jag drömmer om gemensamma drömmar,
jag skriver kärleksdikter om kärlek som inte finns.
Och jag letar, trots att de säger att det är
när man slutar leta som man hittar det man söker.



Jag tystar ned tystnad som skriker,
och lugnar lugn som brusat upp över slagen
som hjärtslagen tar varje gång de inser
att de inte har någon som slår för dem.








Var fan är du någonstans?

Vem
och var
du än är
så har du redan
gjort mig galen.





Fri vers av dagbokspoesi
Läst 759 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-09-27 07:59



Bookmark and Share


  blått nagellack
den här hade jag kunnat skriva själv. exakt precis såhär känner jag. ofta.
2015-11-12

    Ethereal J
Ja. Var är du, undrar jag med!

Bra text!
2012-02-16

  Gunnar Ideström
Du vet, det bara händer när det händer... Och det gäller att vara öppen för det. Men det gör ont, det gör ont...att vänta!
2011-11-02

  Nackskott
Både texten och titeln var festliga som satan.
2011-10-30

  papperstrana
sjukt rätt och bra skrivet.
2011-09-27

    toner
Åh, det kändes som att du tog mina tankar ur mitt huvud och satte ord på dem, på ett underbart vackert och fint sätt.

Jag blev verkligen träffad och inspirerad av att läsa det här.

Tack!
2011-09-27

    RosaLi
Kanon..
2011-09-27

    Anneli A
Jättebra!
2011-09-27

  Lars E Jönsson
Snyggt
2011-09-27

    ej medlem längre
Grym!
2011-09-27

  Nordlys
Kan det sägas bättre!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi