Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem

Vem är hon
Den där dystra och stumma
En psykopat...
Eller en trött gammal gumma

Hon som just kom
Fast jag tyckte nyss hon gick
Hon som vid varje möte
Snabbt väjer undan sin blick

Något känns bekant
Usch, detta väsen gör mig svag
Så kan det verkligen vara sant
Att den skepnaden är jag




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio