Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Genväg

Låt sorgerna komma, låt tiden gå
Det finns ingen genväg att fly till ändå
Det som hänt, det har hänt - Vad som blir, det får bli
Så släpp denna tärande ångestmani

Jag vet, det är svårt, du var liten och rädd
Rädd för att glömmas, rädd att bli sedd
Men låt smärtan komma fast minnet dig flår
Låt barnet sörja, låt tiden gå




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 697 gånger
Publicerad 2011-09-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio