Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herre Gud

Men Herre Gud
Jag var ju där
Jag vet ju vad som hände
Förnedringen
Jag ännu bär
Av händerna som brände

Men vore det
blott bara händer
Då kanske jag stod ut
Ty minnena
till kroppen sänder
Plågor utan slut




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 635 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio