Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ...

Men kära du, lilla vän
Du har väl inte trott
Att jag av något annat skäl
Än av lättja hos dig bott

Jag menar, inte tror du väl
Ändå att DU har tänt
Det minsta lilla ljus i mig
Nej, inget har jag känt

Men visst, jag har försökt
Det ska jag erkänna direkt
Att finna någonting hos dig
Som INTE är defekt

Jag fattar faktiskt inte alls
Hur jag hamnade hos dig
När hela stadens kvinnor
Alla trånar efter mig …

Jag antar att en orsak dock
Till att jag hamna här
Är att jag ur förtvivlan
Bara ville vara kär

Men du, nu mår jag bättre
Ja, nu mår jag riktigt bra
Och genast ser jag klart
Att DU är ingenting att ha …




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 614 gånger
Publicerad 2011-09-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio