Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så urbota dum ...

Vänta här nu - vad var det som hände
Med allt detta nya jag trodde vi kände
Var är denne man som pratat så hett
Som ivrigt har slukat all lust som jag gett
Som påstått sig känna nåt extra för oss
Och lugnat mig kvar då jag skakat mig loss
Loss för att inte bli sårad igen
Då han har sagt att HAN är min vän

Så jag valde att ändå försöka att tro
Att med honom kunde jag bygga en bro
Av närhet och tillit mellan kvinna och man
Men det var inte mycket av det som jag hann

För som i ett trollslag allt bara dog
Av några små rader jag sorgset förstod
Att fast han har pratat, han har varit stum
Och kvar sitter jag - så urbota dum

Tom på all känsla som där ändå brann
Och som jag trott funnits hos denne man
Ja, så naiv att jag faktiskt hann tro
Att vi nog skulle kunna få känslor att gro

Så vad kan jag lära mig av det som hänt
Vad kan jag spara av allt det jag känt
Kanske att bara bli ännu mer hård
Och inga fler män släppa in på min gård ... :-/




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 627 gånger
Publicerad 2011-09-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio