Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Tänk att jag trodde att du besatt
Förmågan att göra mig kärleksfullt matt
Viljan att se mina innersta rum
Kraften att uttrycka lust med din mun

Med dina händer du gjorde mig varm
Tryckte din mandom hårt mot min barm
Tänk att jag tyckte du kändes så sann
Och trodde vi funnit en plats hos varann

Säg hur kan man tänka och känna så fel
Och inte förstå att allt är ett spel
Jag som så ofta vill kalla mig klok
Men se hur jag står här nu som en tok

Snopen, förundrad, förvirrad och trött
Sorgsen och lurad, vanvettigt stött
Tänk om jag ändå anammat den röst
Som varnade mig där inom mitt bröst

Som redan från början mig sa: "vänd och gå"
Men det ville jag inte alls lyssna på
Kalla mig dum, ja men visst, varsågod
Men jag ville så gärna få tro dina ord




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 13:17



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Jag gillade denna. Enkel o fin med rim. Innehållet är rätt sorgligt men ändå mkt bra!
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio