Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter!

Min kära Älskade lilla unge
Säg mig hur kunde det bli så här
Du vet väl att jag i alla stunder
Att jag för alltid håller dig kär

Min allra goaste vackra flicka
Du känns så vilsen i dina steg
Och lika vilsen i dina tankar
Jag undrar … vart är du på väg

Finns det ett mål, finns det en plan
Finns det en vilja i dina kliv
Jag blir så rädd för att du ska tveka
Att du ska vantrivas med ditt liv

Jag vill du vet, att om du vill
Jag bredvid dig så gärna står
Jag älskar dig, med hela hjärtat
Det hoppas jag att du förstår

Och jag vill gärna att du betänker
Att livet går, det står aldrig still
Jag vill förstå, vill komma nära
Älskade barn – säg att du vill




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 665 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 13:17



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Berörande och väldigt fint tycker jag. Härligt att hitta rimmat också! Applåderar!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio