Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj!

Helt plötsligt blir jag stor
större än hela staden
som en gigantisk utomjording
fast med mina vanliga kläder
blå skjorta under svart HM pullover
kastar min skugga över större delen av kommunen
det blir mulet
från bäckebol till stocksund

det var något du sa
tror jag

i vanliga fall är jag liten
en vajer
helt smal
blänkande och smidig
som aldrig aldrig aldrig går av
och inte låter mig rullas upp
på någonting

såhär stor
vet jag inte om jag orkar med
att vara




Fri vers av Aaxel
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-09-27 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel