Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tolv år gammal, jag har bestämt mej.


 




 

Jag är 12 år gammal. Jag har bestämt mej.

Idag ska jag tända eld på huset!

Idag ska jag springa naken längs stadens huvudstråk.

Idag ska jag sticka hål på den här fruktansvärda

förnekelsen och tystnaden, som sakta suger livet ur oss.

Allt kommer bli just överjävligt.

Men hellre det, än det här sjukliga tillståndet

av förställning och känslomässig rubbning.

Idag ska jag lämna in mej på barnpsyk.

Hoppas dom kan hjälpa mej där.

Jag vill leva! Jag vill bli frisk!! 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-27 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och modigt!
2011-09-27

  Vici
Gripande.
Hoppfullt mitt i allt ändå.
Mvh:)
vici
2011-09-27

    ej medlem längre
Din text har en styrka som få...den lämnar mig alldeles andlös.....det är naket, smärtsamt och mycket sorgligt. Beundrar dig som orkar berätta.
2011-09-27

  Filosofen2
Underbar novell, underbart att du vågar berätta.
Hemligheter tar död på oss, de får våra hämningar att
ta sönder hjärtan och själar på oss.

Bokmärker!!!!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP