Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för alla som har det svårt




Käre Gud, kom med ditt allt upprättande ljus

och fyll alla människor som har det svårt

Ge oss hopp och förtröstan på Din kärlek

som inte väjer för några tillstånd

Visa oss att vi inte är ensamma, utan är

omslutna av din Heliga Ande, och våra

skyddsänglar som bara vill älska oss

Ersätt våra rädslor och nojjor med

Din frid och glädje som inte har någon gräns

Visa oss ett nytt ljus, ge oss en ny chans,

och få oss att förstå vårat värde

och vår älskvärdhet, ske Din vilja.

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-27 15:18



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Enligt Guds Ord är JESUS vår frid. JESUS: "Min frid ger jag er". Alltså har Gud redan sänt oss Människor Sin frid, det handlar om att ta emot den; den Han har sänt. Mvh S-E
2011-09-28

    ej medlem längre
Denna underbara bön borde upp sättas på anslagstavlor lite överallt, så att många får chansen att läsa den många gånger, låta orden sjunka in i hjärtat . . .
2011-09-27

    ej medlem längre
Blir så berörd av din vackra bön...dina ord kommer från ett vackert hjärta.
2011-09-27

  Filosofen2
Underbar bön, som alla borde läsa!!!
Denna behövs, så livet han ses ur lite bättre skimmer.

Skönt med böner till Gud, underbart att många kan
mötas i tankens värld, stanna upp, flyg och sen
bara möta de svåra med en puff.

Våga le, våga se ljuset då höstsolen ler mot oss,
våga våga våga vara modig!!!


Bokmärker!!!
2011-09-27

    ej medlem längre
Blir tårar av din bön till alla som har det svårt..
Tack.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP