Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
surrealism


Genom ögat far du bortom allt

en växande död av blommande sorg
infinner sig på stationen i gryningen
när dagen tog slut
för tåget som gick när den kom
väntar inget svartare än du
sirenerna ylade glatt
och klockorna sjöng
genom ögat far du bortom allt

**********************************

a growing death of blooming sorrow
appears at the station at dawn
as the day was over
for the train that left as it arrived
awaits no one blacker than you
as the sirens wailed merrily
and the bells were singing
through the eye you fare beyond all




Fri vers av Lajos-Toth
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth