Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom kyss min smärta med din varma vind





Kom kyss min smärta med din varma vind

Ta mitt hjärta som en fågelunge, hungrande

Låt dina skimrande mirakel bli sanna

De onda andarna säjer de ska krossa mej

Så kom nu min ängel, famna mina svarta sorger

Endast du vet vem jag verkligen är

Endast du vet hur att hjälpa mej

Endast du kan skingra mitt olösliga kaos

Kyss min smärta med din varma vind. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-27 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din ängel kan bara inte svika dig i denna svåra stund.
2011-09-27

    Birgersdotter VIP
Din text berör...önskar dig lindring.tur du har vacker kärlek
2011-09-27

  aol
en text som berörde mitt inre
som en lägtan efter ett stort lugn,
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP