Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken underbar vinter

Ett så vacker vinterlandskap
Så vackert att det nästan gör ont att se på det
De vita träden känns vitare än de någonsin varit
Röken stiger rakt upp ur skorstenarna
Det är kallt och friskt
Fåglarna sitter i kärven
När vintern är så här
så kan man inte annat än älska den




Övriga genrer av Therés
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-01-09 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!