Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen från det konkreta

Hörde du om den ros som växte från en spricka i betongen?
Som bevisade naturens lagar fel, den lärde sej gå utan några fötter.
Så konstigt det verkar, men genom att hålla ens drömmar.
så lärde den sej att andas frisk luft.
Länge leve den ros som växte från det konkreta.
När ingen annan ens brydde sig!




Fri vers av Taylorhihi
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-28 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taylorhihi