Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Tankar de vandrar, tankar de går.
Men tankarna om dej, de är alltid kvar.
Ett mysterium, som inte har något svar.
Så låt mej få känna dina läppar, och dina andetag.
För det är något jag hoppas får göra någon vacker dag.




Fri vers av Taylorhihi
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taylorhihi