Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism 1



Kärleken växer sig
aldrig starkare
om vi inte dagligen vattnar
med lika delar av
glädje, uppmärksamhet, kyssar -

och en söt liten kaka
till eftermiddagskaffet




Övriga genrer (Aforism) av Junitvillingen
Läst 392 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-09-28 07:58



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
vitaminkickar av de vardagliga i
livet piggar upp :-D
2011-10-04

  Filosofen2
Mmmmmmm gott och njuter av denna text, som är balsam för själen:)
2011-09-30

    Sylwia
Denna lilla text får mig att le! :)
2011-09-28

    ej medlem längre
Fint..coolt kaffe !
2011-09-28

  Nils Teodor VIP
Härlig text och underbar bild
2011-09-28

  aol
underbart, grattis till placerngen
2011-09-28

  Anita Brännström VIP
Tänk så sanna ord.....gillar mycket
2011-09-28

  Anna*
Heeeelt underbar aforism som jag skulle vilja ha på en magnet på kylskåpet ... Applåder
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen