Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;-))


Aforism 2



Gryningskyssen -
den med smak
av nyvaken åtrå
smakar så mycket bättre

än om du
först rusat upp
för att borsta tänderna




Övriga genrer (Aforism) av Junitvillingen
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-28 08:07



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
orden smaka bra ;-)
2011-10-04

  Filosofen2
Sant så sant detta passar i mina ögon, som glittrar och håller med.
2011-09-30

  Anita Brännström VIP
Ja....även om det luktar smågrisar....fniss
2011-09-28

  Anna*
*ler*
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen