Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma,pappa..varför blev glasen aldrig tomma

Började inte frågan,
När ni slutade se varandra genom dimman,
Då kvällarna av umgänge blev ensamhet i tvåsamheten


Frågade ni aldrig,
När glasen blev djupare

och allt annat kändes tomt


Tittade ni aldrig på varandra och ställde frågan,
Älskling.. varför dricker vi så mycket

När varje klunk slog allt mer i spillror


Undrade ni aldrig,
när hon blödde full sönderslagen på golvet bland krossat glas,

Vilket utav dem som gett alla resterande glas förmågan att sudda ut dottern som grät i bakrunden


Nu när flaskorna framför er fortfarande står tomma och urdruckna på bordet,
Undrar ni aldrig då,
varför ni aldrig frågade er själva...




Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 420 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-28 20:37



Bookmark and Share


    Anneli A
Så jättebra men samtidigt oerhört tragiskt...Detta är en vardag för många.
2011-09-28

  Johanness
Mycket gripande. Mycket känsla. Mycket bra!
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F