Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du tycker dig känna igen texten så beror det på att du har hallucinationer. Det är inte att rekommendera att dricka så där mycket som du gjorde igår. Tänk på att aldrig dricka apelsinjuice. Inte före maten, absolut inte efter maten och inte heller p


Sängkläder?





Är det när man
syr skjorta och byxor
av gamla lakan?

Jag klarar av att få in kudden
i en t-shirt, men jag har svårt
att få på byxorna.

Sängen har fyra ben
så det skall alltså gå åt
två par byxor.

Men hur gör man
med sängens mittensektion?
Skall den behöva frysa?

Ligga där alldeles naken
för allas blickar
och frysa till av chock?

Det låter som
en hemsk tanke
och som behandling.

Så skulle jag
aldrig kunna göra
mot mina bästa vänner.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-15 08:29



Bookmark and Share


  Nanna X
Tänk då på julgranen, hur den måtte lida när den ska till att kläs.
2017-11-15

  ULJO
Intressant
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP