Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Gör ett eld av allt gammalt på gården

Vill andas in höstens doft

Tar en stol och vaktar elden

Det är röken som trollar mig

Ett tag tätt med lågan trots värmen,

kärleksfull,

dansar vild

Nästa stund blir förtjust i vinden


Blir vittne till vindens skicklighet

som tar röken ifrån elden

med sin magiska rörelse

Långt

Långt

Borta

Blir ett med mulnen



Vaknar till

Blir påmind

av heta kärleksstunder

Som kan dö snabbt

av ett svek







Fri vers av Shahla Haghi
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-29 16:50



Bookmark and Share


    Smurfelina
När jag läser din text fick jag en aha upplevelse :)
Ett ljus gick upp....
Jag kunde se likheten med röken och vinden och elden som med kärleken....
Tack!
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi