Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att knulla kanske är det fulaste ordet jag vet.


Jag vill ju liksom bara knulla

Jag vill.
Jag vill att herren jesus krist ska sträcka ut sina rentvättade händer mot mig.
And when he does,
det är då jag slår till.
Med armen från en skyltdocka
ska han jagas genom varuhusen
för masochism är ändå det enda kristendomen handlar om, det har jag bestämt.

Insikten slår mig
(allting slår mig)
hårig och brun
Att min hyresvärdinna vill döda mig.
Jag halsar kaffe som ett fyllo
fyllar halsar som ett kaffo
Stolpar upp en skyddsmur runt min säng,
med vässad påle och vitlöksfläta.
Nej inte fan ska du få ta död på mig inatt kvinna,
inte inatt
Om inte pappa får döda mig
får ej heller du

Jag är ett stort barn
ett vuxet barn
Jag vill inte supa med dina tråkiga vänner
Jag vill ju bara knulla för helvete
(tänker jag)
Med fingrar mot ett Hello Kittyhus,
mungipan tryckt mot din mjuka panna
Nej Jag Vill Verkligen Inte Nätverka Och Vara Social
Jag Vill Bara Knulla




Fri vers av zim
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-29 17:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Frågan är om ord kan vara fula eller om det är betydelsen och användningen av orden som känns fula? Hur, när och var det känns 'fult', Hulda.
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

zim
zim