Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är för kort ibland.

Glöm inte att det bara är ett enda andetag
som skiljer döden från livet.


Du kommer för alltid vara
"en saga för god för att vara sann"


Hösten är förändringens tid.
Löven skiftar färg,
blommorna vissnar,
och allt påminner oss om
att livet inte är för evigt.




Fri vers av Nytid
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-30 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur fin som helst. Bokmärker
2011-10-18

  M_Franke
Så vacker och så sann, kan bara applådera och njuta av din perfektion i varje ord
2011-10-02

  aol
en sann fin poesi
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid