Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slingorna en djungel, septembersamling 2011 Del 2


             ***
Slingorna en djungel
bården en motorväg

Orientmattans
mönster blev en hel värld
för barnets bilar

            ***
Den ljumma vinden
genom träden gör skuggor
till trollska armar

Rörelsen i ögonvrån
öppnar rädslan för mörkret

           ***
Dröm om gränslöshet
i kärleken när du möter
verklighetens gräns

Han hjälpte sig själv
när han erkände jagets
djupa tomhet

Mannen blev nobbad
av skönheten och valde
hennes syster

          ***
Författarmötet
mobiliserade hans
själsförmögenhet

Mål och ideal
kreativitet och lek
smärta och försvar

I fiktionens kläder
sökte de sin sanning

          ***
Någon sinnesro
fanns inte i trädgården

spelade åldring

Vid fontän och perenner
samtal med fotomodell

          ***
Samtalet och skratten
sprudlade utan slut

När vändpunkten kom
förstod han förvånad
sin förmåga




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-30 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP