Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This bland blue September feeling

 

This bland September wind

bordering on October mist

Longing for my love

hours are weeks

minutes are days

 

This bland blue September feeling

keeps me in its grip

 

If the going gets tough

I won't let go

but hold on

hold on longer

yes

I will

hold on

to

my love




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-30 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström