Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden som ingen kan släcka

Med besvikelse ser jag raderna

Raderna som kan stoppa ...

 

 

 

stoppa det jag brinner för

 

 

 

Jag ville ju så gärna

 

 

 

Ville av hela mitt hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag slår näven hårt i bordet

 

 

Nej!

 

Jag vill

Jag kan

Jag SKA

Jag Kommer

 

Lyckas

 

 

Jag ger mig Inte

Och

Kommer aldrig att göra det heller

 

 

För detta är något jag brinner för, och denna nitlott

 

 

gav bara mera bränsle till elden

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Black Bird
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-30 17:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis, INTE ge upp, bra !!
2011-10-01

    Yarissa
Bra beskrivet!
2011-09-30

  mickech
Bra kämpa på!!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird