Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel




Hon kom
liksom från ingenstans
med värmande ord
som hon varsamt lägger
i mitt hjärta
visar hon mig
det jag alltid
velat tro -

att det på jorden

faktiskt finns

änglar



*Tack*




Fri vers av Junitvillingen
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-30 19:15



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
så vacker =)
2011-10-04

  ULJO
Änglar finns de? Ja uppenbarligen i ens hjärta
2011-10-02

  Järnkatten
Du är en av dom :), fint skrivet!
2011-10-01

  Anita Brännström VIP
Visst finns änglar...jag har flera
2011-10-01

    ej medlem längre
Fint..de finns !
2011-09-30

  Niclas Petersson VIP
Fin. Men bilden hade jag nog slopat.
Gillar.
2011-09-30

    ej medlem längre
Bilden går inte ihop med min bild av änglar, men det glädjer mig att du skriver så hjärtligt och med dina ord ändå ger mig en bild av just den ängeln som får betydelse och liv i din dikt.
2011-09-30

  Filosofen2
Tack för du finns och för denna ängel får ledas av en stor ängel;)...
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen