Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jä jä, men annorlunda


Vi grät i det tysta,
vi var tysta kvinnors klubb
Och när jag skrapade knäna på hallmattan
låtsades jag inte om att jag var full
Jag förstod aldrig varför jag skulle deletea kakor
när det fanns springor att stoppa dem i,
du sa förvisso alltid, att jag stoppade i fel hål
Som när en mygga förirrar sig in i en dyster lägenhet
om hösten
och får en att minnas sommaren ljus
men alltid detta regn
för det här är en neråtsång för dem,
som aldrig hade någon att hålla om
Jag är för fet för dig just nu
du når inte om mig nu,
du rår inte om mig nu - något ekar nu
Vi har kommit till den där fasen, Sorry,
när du mest bara sover
Jag vet att du vill att jag visar oro,
men jag tänker inte låtsas
nu
Det vore rätt skönt om vi kunde balansera
på varsin lina, men i stockholmsnatten blir allt så hett
jämt
Du tittar på mig och säger att du alltid har tyckt om mig
och jag tänker på den där gången,
när du anklagade mig för att ha stulit dina VHS,
dina Professor Balthazar
och som alltid börjar jag nynna på Kuken och kuk-ens mam-ma
som ett försvar och
allt det där andra som följer med
men så svarar jag glatt
- Hubba Bubba
och klär på mig min rosa overall
För vi var tyska kvinnors klubb
.




Fri vers av leopardia
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-30 23:23



Bookmark and Share


  S.T
Snyggt skrivet. Gillar språket!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

leopardia
leopardia