Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grind är en terminologi som används inom skateboardåkningens ädla konst när brädans metaltruckar glider emot vaxade betongkanter.


Grind

När jag skapar ljudet av metal

som glider emot vaxad betong

skapas en outtömlig glädjekälla

inom mig som pulserar runt med

sådan kraft att adrenalinet i min kropps byggstenar

inte riktigt förstår varför

jag skriker ut min glädje med en

touche av aggressivitet

Jag älskar det ljudet

och jag älskar processen av skapandet

då detta ljud frambringas

Låt mig få ägna mig åt detta var eviga dag så att det arbete

som ger mig inkomst ödmjukt

och snällt får stå tillbaka




Fri vers av Lord
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-30 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord