Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

när du gråter ögonen torra
när mascaran lämnar svarta
sträck på kinderna
och näsan bara rinner
och du knappt får luft
när kroppen säger åt dig att andas
men du vägrar att dra in luften
som ni delat på tidigare
när du ligger sömnlös
för att han är fast på din hornhinna
när dina vänner säger
att du kan få bättre
när han var de bästa
du hade




Fri vers av TTova
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova