Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och kärlek

Jag är ingen kvasipoet

Jag försöker

Men det är fortfarande

rökförbud på mitt kafé

Jag är kärlekens budbärare

och passionens profet

Jag visar för min fästmö

med all lärdom jag har på

området hur man

jobbar intensivt och

målmedvetet med kyssar och

fingertopps känsligt sensuellt smek



Jag formar ord av färgglatt material

som handlar om kärlekens formade känslor

och jag gör det helt utan meningslösa krav

på min mottagaren

För gör jag inte det så kommer hon att leva med

stor sorg i sitt hjärta tjugofyra timmar om dygnet

dag efter dag



Jag är inte bara kärlekens gud

Jag är även erotikens glädjemissil

Att älska med mig är en blandning

Two Live Crew och Marvin Gaye

Ni kanske undrar varför jag skriver så

Sätt på Spotify så kommer ni

att förstå.



Så när jag vaknar upp på morgon

tar jag fram mitt alfabet

Plockar ut bokstäverna A,G,J,K,L,R,Ä;S,A,I,G,D

Och konstruerar ihop dem till ett

Jag älskar dig

För det är det enklaste och finaste

jag kan säga till dig som

är det vackraste jag vet.




Fri vers av Lord
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-01 18:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar denna.. :)
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord